ÖDEME BİLGİLERİMİZ E-BROŞÜR BLOG TR DİL SEÇİNİZ

KURUMSAL

ANADOLU RADYANT ISI SİSTEMLERİ

Anadolu Radyant Isı Sistemleri Ltd. Şti. 2002 yılında ticari faaliyetine başlamış olup Radyant Isıtma Sistemeleri üretimi, kurulumu, ithalatı ve endüstriyel doğalgaz dönüşümü sistemleri ana faaliyet konularında çalışmaları sürdürmüştür. Yüzlerce endüstriyel tesisin doğalgaz dönüşümü işini yapmış yine yüzlerce fabrikasının radyant ısıtma sistemlerinin anahtar teslim kurulumu gerçekleştirmiştir.

Anadolu Radyant Isı Sistemleri Ltd. Şti. ısıtma sistemlerinin Türkiye’de üretimi ile ilgili AR-GE çalışmalarını 2003-2004 yıllarında gerçekleştirmiş ve 2004 yılının Eylül ayında ‘SUNRAY’ markalı borulu tip radyant ısıtıcıları üretmeye başlamıştır. 2007 yılında Radyant ısıtılar ile ilgili CE Sertifikasyonlarını tamamlamıştır. EN 416-1, EN 777-1 kalite standartları kapsamında üretim faaliyetini sürdürmektedir.

2012 yılı sonunda EN 419-1 kapsamında Seramik Yüzeyli Açık Alevli Isıtıcılarla ilgili CE sertifikasyonları tamamlanmış olup halihazırda üretimine devam edilmektedir. Tüm ısıtıcı çeşitlerimiz için AR-GE çalışmalarımız sürekli devam etmektedir.

2006 yılında doğalgaz dönüşümü sektöründe önemli bir enstürman olan Rms-B ve Rms-C istasyonları üretmeye başlamış olup, BOTAŞ, Başkent Gaz ve tüm yerli gaz dağıtım firmalarının istek ve talepleri doğrultusunda üretim yapılmaktadır. Endüstriyel ve birçok ticari işletmenin ısıtmasında radyant ısıtma sisteminin uygulanmadığı düşük yüksekliklerede önemli bir ısıtma sistemi olan “Gaz yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri” konusunda İtalya’dan 2007 yılından itibaren ACCORONI markalı ürünlerin Türkiye Distribitörlüğünü alarak satış, uygulama ve servislik hizmetlerini yapmaktadır.

Anadolu Radyant 1500 m2 imalat alanına sahip olup 3 Mühendis, 7 Beyaz yakalı, 25 Mavi yakalı, 35 Personeli ile İvedik Organize Sanayi Bölgesinde çalışmalarına devam etmektedir.

MİSYONUMUZ & VİZYONUMUZ

Değişen ve gelişen kalite anlayışımız ile müşteri bilgilendirilmesi ve memnuniyetini her zaman ön planda tutan şirketimiz, sektöründeki gelişmeleri ve teknolojiyide yakından takip ederek yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Tüm dünyada çok geç kalınmasına rağmen, ancak son yıllarda önemsenmeye başlanmış olan çevre duyarlılığı konusunda şirketimiz üzerine düşen her görevi ve her sorumluluğu yerine getirmeye özen göstermektedir.

Tüm bunların yanısıra yeni yatırımlarına devam şirketimiz ürün yelpazesini geliştirerek müşterilerine en iyiyi ve kaliteli ürünü sunmayı hedeflemiştir. Her planını daha güzel yarınlar için yapan şirketimiz sektöründeki lider konumunun tüm gerekliliklerinin farkında olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Organizasyon Şeması

Çevre Politikası

ANADOLU RADYANT gerçekleştirdiği üretim ile oluşturduğu katma değer ve istihdamın sürekliliğini sağlarken uygulayacağı çevre politikası ile paydaşlarına örnek bir işletmecilik-çevre ilişkisi sunacaktır.

ANADOLU RADYANT bu kapsamda oluşturacağı çevre politikasını aşağıdaki ana başlıklarda beyan etmektedir. Bunlar;

Yasalara uyum: İşletilmesi planlanan projelerde inşaat, işletme ve kapama aşamalarında Türk çevre mevzuatı ve ilgili diğer mevzuatların emirlere uyumun yanı sıra madencilik ve atıklarla ilgili olarak Avrupa Birliği tarafından hazırlanan en iyi uygulamalar takip edilecektir.

En iyi uygulamaların seçimi: Yaşadığımız çevrenin işletmecilik faaliyetlerinden etkileşimini minimize etmek için kalkınabilirlik süreci ilkelerini göz ardı etmeden, ilk yatırım maliyetlerinin yüksek olması seçeneğini göz ardı ederek uygun üretim yöntemini seçecek, bu üretim yöntemlerini zaman içerisinde çevresel değerlerin korunabilmesi hususunda geliştirilecektir.

Atık üretiminin en aza indirilmesi: Önerilen projelerin hayata geçirilmesi ile birlikte yapılacak eğitim ve geliştirmeler ile birlikte kirliliği kaynakta azaltarak atık oluşumunun en aza indirilmesi sağlanacaktır.

Yönetim sistemleri: Uygulayacağı atık yönetim sistemleri ile hava, su, toprak, doğal yaşam, çalışanlar ve bölge insanının madencilik ve işletme faaliyetlerinden etkileşimini en az seviyeye indirecektir.

Doğal kaynakların ve türlerin korunumu: Madencilik çalışmaları sırasında ve sonunda yapılacak olan rehabilitasyon ile birlikte doğal kaynakların ve türlerin tekrar sahaya dönmesi sağlanacaktır.

Şeffaflık: Çevresel verilerin ölçümü ve kontrolü konusunda devlet kurumları ve sosyal sorumluluk sahibi kurumlarla gerekli iletişim sağlanacaktır.

Eğitim: Önerilen çalışmaların sürdürülmesi sırasında personel eğitiminin sürekliliği sağlanarak çevrenin korunması sağlanacaktır. Ayrıca oluşturulacak halkla ilişkiler ağı ile bölge halkının yapılan faaliyetler sırasında alınan çevresel önlemler hakkında bilgi sahibi olması sağlanacaktır.

İnsan Kaynakları

Şirketimizin İnsan Kaynakları Politikası; Türk sanayindeki öncü konumunu kapasitesini artırarak sürdüren, paydaşlarının beklentilerini karşılayan, çalışana değer veren, değişime açık, bölgesinde lider, global bir şirket olarak kaynaklarını verimli kullanan, çevreye, iş sağlığına ve güvenliğine duyarlı, kalite standartlarına uyumlu, teknolojisini sürekli geliştiren, çalışanlarının yaratıcılığından güç alan, müşteri odaklı bir şirket olma yolunda, insan kaynaklarını verimli bir şekilde kullanmaktır.

Şirketimizde çalışmaların etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlayacak insan kaynağının planlanması, seçilmesi, işe alınması, hizmet birimlerinde görevlendirilmesi, geliştirilmesi, eğitim ihtiyaçlarının belirlenerek karşılanmasına yönelik planlamaların yapılması, uygulanması, yetkinliklerin belirlenmesi, performans yönetimi, kariyer planlaması çalışmalarının bilimsel metotlara uygun olarak gerçekleştirilmesi İnsan Kaynakları Politikamızın hedefidir